ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Το παράδοξο στατιστικό της Γουέστ Χαμ στη νίκη επί της Άρσεναλ

Το παράδοξο στατιστικό της Γουέστ Χαμ στη νίκη επί της Άρσεναλ
Ο Μοχάμεντ Κούντους, αριστερά, πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ @2023 AP IMAGES/KIN CHEUNG

Μπορεί το τελικό 3-1 της Γουέστ Χαμ επί της Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης (01/11) για το Carabao Cup να δικαιολογείται από τη συνολική απόδοση των δύο ομάδων, ωστόσο το προβάδισμα των "σφυριών" στο ημίχρονο είχε ένα στατιστικό παράδοξο.

Η Γουέστ Χαμ πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Carabao Cup, αφού διέλυσε με 3-1 την Άρεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0 μετά από αυτογκόλ του αμυντικού των "Κανονιέρηδων", Μπεν Γουάιτ.

Το οξύμωρο, όμως, της υπόθεσης και πράγμα σπάνιο για το ποδόσφαιρο, είναι ότι η Γουέστ Χαμ προηγούνταν δίχως να έχει κάποια τελική στον στόχο, με τον Άαρον Ράμστντεϊλ να έχει ένα εύκολο πρώτο 45λεπτο.

Η συνθήκη αυτή άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο Europa League να τελειώνει την αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ με 5 τελικές, εκ των οποίων οι 3 εντός εστίας, βρίσκοντας τη χαμένη της αποτελεσματικότητα, κάτι που έλειπε από τη Γουέστ Χαμ στα προηγούμενα ανεπιτυχή της αποτελέσματα.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ LEAGUE CUP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ