GOLDEN 21

Το παιχνίδι που ανταμείβει το ταλέντο σου στα γκολ και διεκδικείς έως 21.000 ευρώ

Ο Φιλ Φόντεν πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Λιντς στο Έτιχαντ για την Premier League
Ο Φιλ Φόντεν © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Εάν είσαι ικανός στις προβλέψεις τότε υπάρχει εντελώς δωρεάν το Golden 21 του Pamestoixima.gr

Το στοίχημα εξελίσσεται, τα αθλητικά γεγονότα αυξάνονται, πλέον υπάρχει πληθώρα επιλογών, αλλά κάποιοι είναι παραδοσιακοί παίκτες. Όσες επιλογές και να βγουν για κόρνερ, σκόρερ, κάρτες, ακόμα και για το VAR, πάντα θα υπάρχει μια πρόβλεψη που θα συναρπάζει πιο πολύ από όλες. Αναφέρομαι φυσικά στο ενδεχόμενο να βρεις το σκορ ενός αγώνα.

Θυμάμαι, παλαιότερα, με φίλους αλλά και με συναδέλφους, τουρνουά για το ποιος θα βρει κάθε αγωνιστική σε μεγάλες διοργανώσεις τα περισσότερα σκορ και θα ξεφύγει στη δική μας ξεχωριστή βαθμολογία. Έπαθλο βεβαίως υπήρχε, αλλά ήταν πιο πολύ για τη χαρά της συμμετοχής και για το συναίσθημα να βρεις τα περισσότερα σκορ. Πολλοί όμως ήταν οι άτυχοι που έβρισκαν το σημείο, έβρισκαν ότι θα μπουν πολλά γκολ, αλλά στις λεπτομέρειες δεν κέρδιζαν.

Όλοι λίγο πολύ έχουμε στις παρέες μας τέτοιους γνωστούς που έχουν την ικανότητα ή ατυχία να πω καλύτερα να φτάνουν κοντά στο σκορ και πάντα (πάντα όμως), αυτό το ένα γκολ να χαλάει την ιστορία.

Το Golden 21 ήρθε για να κάνει πιο συναρπαστικές τις ημέρες

Κάπου εδώ έρχεται το Golden 21, το νέο παιχνίδι στο Pamestoixima.gr που μετράς τα γκολ να μπαίνουν. Τα πράγματα εδώ πέρα είναι πιο απλά, ενώ το έπαθλο είναι πλούσιο. Στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr δεν ψάχνεις το ακριβές σκορ, απλώς θα πρέπει να έχεις τη διαύγεια και την ικανότητα για να βρεις πού θα κυμανθεί το σκορ ώστε να βρεις τη "χρυσή" επτάδα που θα σε οδηγήσει στο έπαθλο. Η εβδομάδα γίνεται λοιπόν πιο συναρπαστική, αφού παρακολουθώντας τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού μπαίνεις στη διαδικασία να περιμένεις κάποιο/α γκολ ή και κανένα και να τα μετράς ένα-ένα.

Τι γίνεται στο Golden 21; Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr επιλέγεις 7 αγώνες από 9 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο) κάθε εβδομάδα και κερδίζεις αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική.

Θέλει λοιπόν στρατηγική, καθώς εάν περιμένεις σε κάποιο παιχνίδι να έχουμε ένα μεγάλο σκορ, να έχει στις επιλογές σου και κάποιο παιχνίδι που θα είναι πιο σφιχτό το ματς, ίσως να μην υπάρχει και σκορ καν, ώστε να φέρει σε ισορροπία την κατάσταση.

Επειδή όμως υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να… καούν στο γκολ, στο 20 ή στο 22 θα κερδίσεις ένα δώρο. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

TAGS GOLDEN 21
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ