EURO

Το όνειρο του Τιμούρ

INTIME SPORTS

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την Παρασκευή (3/9) την Εθνική μας ως τεχνικός της Γεωργίας και μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για το όνειρο του.

Ο Γεωργιανός προπονητής θέλει να δει την ομάδα του στα τελικά του Euro 2012, χωρίς ωστόσο να παραβλέπει ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα ότι δεν ονειρεύομαι τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Τιμούρ στο επίσημο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Βέβαια είναι δύσκολο να περάσουμε αν αναλογιστεί κανείς πως δεν καταφέραμε να νικήσουμε στα προκριματικά του Μουντιάλ και περιμένουμε τόσο καιρό μια νίκη“, συμπλήρωσε ο εκλέκτορας της Γεωργίας για να καταλήξει: ” Να είναι όμως όλοι σίγουροι πως θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ