THE SPORTS ECONOMIST

Το όνειρο της Φέγενορντ και ο ακλόνητος πλέον Γιαννούλης στη Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το ενδελεχές ψάξιμο της Φέγενορντ για τον Δημήτρη Γιαννούλη και η απάντηση της Νόριτς, η οποία φανερώνει πως ο διεθνής αριστερός μπακ δεν… κουνιέται από το "Κάροου Ρόουντ" εν όψει της προσπάθειας των "καναρινιών" για άμεση επάνοδο στην Premier League.

Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, τελικά όμως η μεταγραφή του Ταϊρέλ Μαλάσια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέβαλαν 15 εκατ. ευρώ (συν 2 εκατ. σε μπόνους) στη Φέγενορντ και έτσι συμφώνησαν για την αγορά του Ολλανδού αριστερού μπακ, ο οποίος με τη σειρά του αναμένεται εντός του σαββατοκύριακου να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ, ώστε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και έτσι να γίνει η πρώτη προσθήκη της Γιουνάιτεντ επί ημερών Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο.

Το νέο που προέκυψε από τη συγκεκριμένη συμφωνία έχει ελληνικό background. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, στην κορυφή της λίστας της Φέγενορντ για τους υποψήφιους διαδόχους του Μαλάσια βρισκόταν ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Οι φιναλίστ του Conference League μάλιστα, διερεύνησαν την πιθανότητα υλοποίησης αυτής τους της προτίμησης και το αν και πώς θα μπορούσε ο διεθνής Έλληνας ακραίος αμυντικός να μετακομίσει στο Ρότερνταμ.

Εξ αρχής όμως, φάνηκε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η επιθυμία δεν επαρκεί. Η Νόριτς δεν είχε και δεν έχει – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – διάθεση να παραχωρήσει πλέον τον Γιαννούλη, θεωρώντας πως θα αποτελέσει τον εφεξής βασικό αριστερό μπακ των "καναρινιών" στην επόμενη σεζόν και στην προσπάθεια άμεσης επανόδου στην Premier League μετά τον περυσινό τους υποβιβασμό.

Οι επιτελείς του αγγλικού συλλόγου ούτε μπήκαν σε διαδικασία να συζητήσουν την προοπτική ενός δανεισμού, ο οποίος θεωρητικά έδειχνε πιο βατός και οικονομικά προσιτός για τη Φέγενορντ – και αυτό παρότι, ακόμη και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα υπήρχε πρόβλημα με την κάλυψη του συμβολαίου του Γιαννούλη - ξεκαθαρίζοντας πως η μόνη περίπτωση να κάθονταν στο τραπέζι θα ήταν για μια προσφορά που θα ξεπερνούσε τα 10 εκατ. ευρώ.

Ποσό που το ολλανδικό club επ’ ουδενί μπορεί να διαθέσει και έτσι το όνειρο της διεκδίκησης του Γιαννούλη παρέμεινε τέτοιο για τη Φέγενορντ, με τον διεθνή αμυντικό να είναι πλέον και εμπράκτως όχι μόνο εκ νέου εδραιωμένος αλλά και - εκτός θεαματικού πλέον απροόπτου - ακλόνητος στο ρόστερ της Νόριτς.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ THE PREMIER GREEKS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ