ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Παλάσιος στους φίλους του Παναθηναϊκού: "Σας περιμένω σύντομα στην Λεωφόρο"

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του ταξιδιού του στην Ελλάδα
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του ταξιδιού του στην Ελλάδα PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ TWITTER

Δύο ημέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους οπαδούς των πρασίνων μέσω του επίσημου λογαριασμού του τριφυλλιού στο Twitter.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αναμένεται στη χώρα μας στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (με ενδιάμεση πτήση από Φρανκφούρτη) ωστόσο τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού έπειτα από τη συμφωνία των πρασίνων με Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα για να τον κάνουν δικό τους για τα επόμενα τρία χρόνια, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον Αργεντινό επιθετικό.

Έτσι, δύο 24ωρα πριν την άφιξή του στη χώρα μας φρόντισε να ζεστάνει τον κόσμο του τριφυλλιού, που ελπίζει να βρει στο πρόσωπό του τον παίκτη που έλειπε για να γεμίσει τη γραμμή κρούσης, στέλνοντάς του ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του τριφυλλιού στο Twitter.

"Φίλαθλοι του Παναθηναικού γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στο σύλλογο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου στέλνετε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Σας περιμένω σύντομα στην Λεωφόρο! Σας χαιρετω όλους", αναφέρει μέσα από το βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη σπουδαιότερη μεταγραφή του για τη σεζόν 2021-22 λίγο πριν το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον 29χρονο Αργεντινό ετξρέμ της Ιντεπεντιέντε να είναι πλέον παίκτης των πράσινων αντί 1.750.000 δολαρίων ή 1,5 εκατ. ευρώ ενώ συν τις εφορίες που θα πληρώσει το τριφύλλι θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ