LA LIGA

Το μήνυμα του “Μεστάγια” στον Κέμπες

O Μάριο Κέμπες έκανε εγχείριση στην καρδιά και οι οπαδοί της Βαλένθια έδωσαν δύναμη με το δικό τους τρόπο στον Αργεντινό που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ατλέτικο στο "Μεστάγια".

Η περιπέτεια υγείας που περνά ο Αργεντινός , Μάριο Κέμπες, δεν άφησε ασυγκίνητους του οπαδούς της Βαλένθια που κατέκλυσαν το “Μεστάγια” για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στέλνοντας κουράγιο και δύναμη στον “Ματαδόρ” που φόρεσε τη φανέλα των “νυχτερίδων” τις περιόδους 1977-1981 και 1982-1984.

Ριμπερί-Μπάγερν Μονάχου

Ο Κέμπες χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ όπου υποβλήθηκε σε έξι bypass και η μετεγχειρητική του πορεία εξελίσσεται ομαλά, καθώς όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, “συνεχίζει να βελτιώνεται κάθε ημέρα, έχει καλή διάθεση περπατά καλά και με λιγότερο πόνο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ