ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μαγικό γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν σε προπόνησή του

Το μαγικό γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν σε προπόνησή του
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Κρίστιαν Έρικσεν συνεχίζει τη δουλειά με στόχο την επιστροφή του στη δράση μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και έδειξε μέσω ενός video που δημοσίευσε πως δεν έχει ξεχάσει στο ελάχιστο την τρομερή τεχνική του.

Το πρόβλημα με την καρδιά του που αντιμετώπισε ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια του Euro 2020 τον βρήκε νικητή της ζωής, αφού μπόρεσε και κέρδισε τη μεγαλύτερη μάχη που έδωσε ως τώρα, και πλέον θέλει να κερδίσει μία ακόμα μικρή μάχη.

Αυτή της επιστροφής του στη δράση, με τον Δανό επιτελικό μέσο να έχει μείνει ελεύθερος από την Ίντερ (λόγω των κανονισμών στην Ιταλία που απαγορεύουν σε άτομο με εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε κάποια φυσική δραστηριότητα στο πλαίσιο επαγγελματικού αθλητισμού) και να ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Προτού γίνει αυτό θέλει να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, με τον 29χρονο να κάνει προπονήσεις εδώ και λίγο καιρό στην Ελβετία και να δείχνει πως την αγαστή σχέση που έχει αναπτύξει με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά, τη διατηρεί σε υπερθετικό βαθμό.

Απόδειξη το video που δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης (11/1) μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram και το οποίο έκανε θραύση με εκατοντάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, με τον Δανό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με μία ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ