ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το λεοπάρ σμόκιν του Καστίγιο κλέβει την παράσταση και μετατρέπει τον πάγκο σε πασαρέλα

Ο Σεγούντο Καστίγιο Print Screen

Ο viral προπονητής του Εκουαδόρ μετατρέπει κάθε παιχνίδι σε catwalk. Aυτή τη φορά το έκανε με λεοπάρ φινέτσα.

Όσο η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ πάλευε στον αγωνιστικό χώρο για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ, ο προπονητής της έκλεβε τις εντυπώσεις, έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Ο Σεγούντο Καστίγιο, γνωστός πλέον όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και για το ιδιαίτερο στιλ του, εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό λεοπάρ σμόκιν, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Η ήττα με 2-3 για το Copa Libertadores πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Τα social media πήραν φωτιά με την εμφάνιση του Εκουαδοριανού τεχνικού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καστίγιο γίνεται viral, στο παρελθόν έχει κάνει την εμφάνισή του με λευκό και ροζ σμόκιν, προκαλώντας ανάλογο ντόρο.

Ο 41χρονος τεχνικός μοιάζει να έχει αποστολή να φέρει high fashion στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής.

Με τολμηρές πινελιές που θα ταίριαζαν περισσότερο σε πασαρέλα παρά στον πάγκο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Καστίγιο καταρρίπτει στερεότυπα και δίνει έμπνευση σε όσους πιστεύουν πως το στιλ δεν σταματά ούτε στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ