Το… κρυφό τετ α τετ Ιβάν- Πλατινί

Μέσα στις επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο και τα άλλα στελέχη της UEFA υπήρξε και μία απόλυτα ιδιωτική συνομιλία του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου".
Αν και έχουν περάσει δυο μέρες από την επίσκεψη του Μισέλ Πλατινί στην Τούμπα και τις επαφές του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η επίσκεψη του συζητιέται ακόμη και μάλιστα αποκαλύπτονται και ορισμένες ακόμη ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
Η πιο χαρακτηριστική απ’ όλες στη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν στο “Μακεδονία Παλλάς”, ο πρόεδρος της UEFA είχε και μία πριβέ συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν στη σουίτα του μεγαλομετόχου για λίγη ώρα, χωρίς παρουσία συνεργατών τους και το περιεχόμενο της συνομιλίας το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους.
Ό, τι και να ειπώθηκε, το βέβαιο είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης και ο επίσημος ΠΑΟΚ έχουν αποκτήσει πλέον έναν πολύ ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας με την ηγεσία της UEFA.
Απόδειξη και η ανοιχτή πρόσκληση του Μισέλ Πλατινί στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για να τον επισκεφτεί στη Νιόν της Ελβετίας.