Το κοινωνικό πρόσωπο παικτών, Δώνη

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αλλά και ο τεχνικός του "Δικεφάλου" ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Super League να δωρίσουν μπάλες σε ΑΜΕΑ
Στη ζωή ισχύει ότι παν’όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος και να βοηθάς τους συνανθρώπους σου όπως μπορείς. Αυτό έκανε αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης, δωρίζοντας μπάλες σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
Αυτή είναι μια πρωτοβουλία των ανθρώπων της Super League, οι οποίοι για τρεις αγωνιστικές αρχής γενομένης από τη σημερινή θα συγκεντρώνουν από όλα τα γήπεδα της Ελλάδος μπάλες για να τις δωρίσουν σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Τους παίκτες αντιπροσώπευσαν οι Πέλκας, Ιντζίδης, Σταφυλίδης, Λίνο και Παναγιωτούδης, ενώ και ο Γιώργος Δώνης έδωσε μία μπάλα για τα παιδιά.
Για τη συγκεκριμένη κίνηση της διοργανώτριας αρχής μίλησαν οι Πέλκας και Ιντζίδης.
Δημήτρης Πέλκας: ” Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε παιδιά με ειδικές ανάγκες και είμαι χαρούμενος για αυτήν την προσπάθεια“.
Χρήστος Ιντζίδης: ” Αυτές οι κινήσεις είναι πολύ καλό να γίνονται, καθώς αυτά τα παιδιά σίγουρα έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας. Χαίρομαι για αυτήν την προσπάθεια και πρέπει όλοι μας να βοηθάμε, όπως μπορούμε“.