ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Ιράν απέλυσε τον προπονητή του τέσσερις μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ

Το Ιράν απέλυσε τον προπονητή του τέσσερις μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ

Ο Ντράγκαν Σκότσιτς οδήγησε την εθνική ομάδα του Ιράν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου όμως δεν θα είναι στον πάγκο της στο Κατάρ, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει την Δευτέρα (11/7) την απόλυσή του.

Το Ιράν πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με απολογισμό 8 νίκες - 1 ισοπαλία -1 ήττα (από την Νότια Κορέα) πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση που θα γίνει στο Κατάρ, σκορπώντας ενθουσιασμό στους φίλους του.

Ωστόσο, στους αγώνες για τα τελικά της διοργάνωσης (ΗΠΑ, Αγγλία και Ουαλία οι αντίπαλοι στους ομίλους) θα παρουσιαστεί με μία σημαντική διαφορά και αυτή έχει να κάνει με τον επικεφαλής του, με τον Ντράγκαν Σκότσιτς να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο από την Δευτέρα (11/7) μετά από απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Η επιλογή της ομοσπονδίας του Ιράν έρχεται τέσσερις μήνες πριν από το Μουντιάλ, με τον Κροάτη να έχει διαδεχτεί μάλιστα τον Μαρκ Βίλμοτς στη θέση του προπονητή της χώρας τον Φεβρουάριο του 2020 και να αποχωρεί με απολογισμό 15 νίκες σε σύνολο 18 αγώνων αλλά και δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς.

Υπενθυμίζεται πως το Ιράν θα πάρει μέρος σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για τρίτη σερί φορά ενώ στην προηγούμενη παρουσία του, στο Μουντιάλ της Ρωσίας, πήρε την τρίτη θέση στη φάση των ομίλων με 4 βαθμούς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ