EUROPA LEAGUE

Το γκολ του Μπουχαλάκη με θύμα τον Κουέστα αναβίωσε στο Σλόβαν - Λίνκολν

Το γκολ του  Μπουχαλάκη με θύμα τον Κουέστα αναβίωσε στο Σλόβαν - Λίνκολν

Μία απίστευτη φάση έλαβε χώρα στο φινάλε της αναμέτρησης Σλόβαν Μπρατισλάβας - Λίνκολν για τα προκριματικά του Europa League, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν σε μία φάση καρμπόν με αυτήν που είχε για πρωταγωνιστές τους Μπουχαλάκη και Κουέστα.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας προκρίθηκε στα playoffs του Europa League εις βάρος της Λίνκολν και θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού ανάμεσα στη Λουντογκόρετς και τον Ολυμπιακό, με την παρηγοριά πάντως για τους ηττημένους να έρχεται μέσω ενός απίστευτου γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Σλόβαν και με το 4-1 και στα δύο παιχνίδια, οι γηπεδούχοι ήταν κάπως χαλαροί, με τον κίπερ τους να ακουμπάει τη μπάλα στο έδαφος για να κάνει το βολέ και εκεί να πέφτει θύμα έκπληξης.

Ο Κίκε Γκόμες της Λίνκολν είχε μείνει πίσω του και περίμενε πότε θα σκάσει τη μπάλα στο έδαφος ο κίπερ, για να του την κλέψει και να τη στείλει στα δίχτυα, θυμίζοντας ένα γκολ που δύσκολα θα ξεχάσει το ελληνικό φίλαθλο κοινό.

Αυτό του Ανδρέα Μπουχαλάκη με θύμα τον Κουέστα, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να "πιάνει κορόιδο" τον κίπερ του Άρη και να σκοράρει, για να πετύχει ένα σπάνιο γκολ και να χαρίσει πρόκριση στο Κύπελλο στους ερυθρόλευκους στο πλαίσιο της περασμένης σεζόν.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ