ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Το γκολ του MVP Λημνιού δεν ήταν αρκετό για την Τβέντε κόντρα στη Βίλεμ των Καμπετσή και Μιχελή

Ο Δημήτρης Λημνιός της Τβέντε
Ο Δημήτρης Λημνιός της Τβέντε YOUTUBE

Ο Δημήτρης Λημνιός σκόραρε στην ισοπαλία 1-1 της Τβέντε με τη Βίλεμ, για την οποία μπήκαν ως αλλαγή οι Αργύρης Καμπετσής και Νίκος Μιχελής.

Τβέντε και Βίλεμ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην 3η θέση της Eredivisie με νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 9η αγωνιστική, όμως το τελικό 1-1 της άφησε πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της συνάντησης, αφού σκόραρε για τους γηπεδούχους μόλις στο 6ο λεπτό με όμορφο δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή. Ήταν το δεύτερο τέρμα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Τβέντε, ενώ μετά το τέλος του αγώνα αναδείχθηκε και Man of the Match.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε με τον Τσε Νάνελι στο 24', ενώ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Ραμίζ Ζερουκί δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το γκολ δεν ερχόταν για τη Βίλεμ, με συνέπεια ο Φρεντ Γκριμ να ρίξει στον αγώνα τον Αργύρη Καμπετσή στο 68'. Οκτώ λεπτά αργότερα άλλαξαν τα πλάνα του, αφού αποβλήθηκε ο Ντέρικ Κορ επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με τις δύο ομάδες να παίζουν με 10 παίκτες δεν άλλαξε κάτι. Στο 90' αντικαταστάθηκε ο Λημνιός, ενώ στο ίδιο λεπτό πέρασε στον αγώνα ο Νίκος Μιχελής για τη Βίλεμ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ