ΙΣΠΑΝΙΑ

Το γκολ της χρονιάς είναι μία βολίδα από 80 μέτρα, όπως διατυμπανίζουν οι Ισπανοί

Το γκολ της χρονιάς είναι μία βολίδα από 80 μέτρα, όπως διατυμπανίζουν οι Ισπανοί
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @CD_VILLARALBO ΣΤΟ TWITTER

Ένας αγώνας για τοπική κατηγορία ισπανικού πρωταθλήμτος απέκτησε ξαφνικά τεράστια αίγλη και δυναμική στα social media, καθώς σε αυτόν ένας παίκτης έστειλε τη μπάλα τα δίχτυα με βολέ από απόσταση 80 μέτρων.

Η αναμέτρηση της Μοντερέι με την Βιγιαράλμπο στο πλαίσιο τοπικού πρωταθλήματος στην Ισπανία υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έβρισκε αξιοπρόσεκτο χώρο στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της χώρας, γραπτών ή ηλεκτρονικών, όμως η αναμέτρηση αυτή ξέφυγε από τα... συνηθισμένα κα έχει κάνει θραύση.

Και αυτό γιατί το ένα από τα τέσσερα γκολ του αγώνα (3-1 επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι) δεν ήταν ένα "κανονικό" γκολ αλλά ένα έργο τέχνης, με τον Βίρτζιλ Ζακάριε της Βιγιαράλμπο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με βολέ άνω των 80 μέτρων και να ταρακουνάει για τα καλά τα social media.

"Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο να μην το έχετε δει αλλά για κάθε περιπτωση, εδώ μπορείτε να δείτε το γκολ της χρονιάς, με τον πύραυλο που εκτόξευσε ο Βίρτζιλ σε απόσταση πάνω από 80 μέτρα από την αντίπαλη εστία", αναφέρει χαρακτηριστικά η Βιγιαράλμπο, μέσα από ανάρτησή της όπου συνοδεύει το θεαματικό video.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ