ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Γενάρη θα ψάξει για το back-up του Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός

Ο Χουάνκαρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Χουάνκαρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να αναζητά από τώρα στην αγορά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Παραμένει στη λίστα ο Φεράρι του Βόλου. Σκέψεις για να κληθεί μέσα στο φθινόπωρο ο Χουάνκαρ για νέο συμβόλαιο

Λίγα 24ωρα απέμειναν για την ολοκλήρωση και του έξτρα, μεταγραφικού "παραθύρου" για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, όμως ο Παναθηναϊκός -όπως όλα δείχνουν- δεν θα κάνει κάποια άλλη κίνηση. Θα είναι τρομερά μεγάλη έκπληξη αν... ανατραπεί κάτι ως το βράδυ της Παρασκευής (17/09), όταν και ολοκληρώνεται η επιπλέον περίοδος για τους παίκτες που δεν έχουν ακόμη ομάδα και το ρόστερ του "τριφυλλιού" θα "κλείσει" με τις μεταγραφές των Βαγιαννίδη, Μπρινιόλι και Παλάσιος που έγιναν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έψαξε ή ότι δεν... ψάχνει ακόμη ο Παναθηναϊκός. Σε ποια θέση; Αριστερό μπακ και δη τον παίκτη που θα έρθει ως "back-up" πίσω απ’ τον Χουάνκαρ, ο οποίος είναι αλήθεια πως βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση απ’ το καλοκαίρι του 2020, όταν υπέγραψε στους "πράσινους".

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του εξακολουθούν να "τσεκάρουν" ακόμη και τώρα την αγορά, όμως δεν φαίνεται να βρίσκουν κάτι το εξαιρετικό στους ελεύθερους. Και επ’ ουδενί λόγο δεν θα αποκτηθεί παίκτης μόνο και μόνο για τη... μεταγραφή. Το έδειξε αυτό άλλωστε, ο Σέρβος τεχνικός καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτό που ισχύει πάντως, είναι πως ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να ψάχνει από τώρα όλη την αγορά για αριστερούς μπακ ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού "παραθύρου".

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δεν "πείθει" ότι μπορεί -σ’ αυτή τη φάση της καριέρας του- να αποτελέσει επαρκή λύση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Παναθηναϊκός θα "ψαχτεί" από τώρα...

Στην όλη διαδικασία παραμένει και το όνομα του Φράνκο Φεράρι του Βόλου, για τον οποίο κινήθηκε το "τριφύλλι" στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να καλυφθεί το κενό του απ’ τους Βολιώτες, όμως δεν θα είναι ο μοναδικός, καθότι οι "πράσινοι" θα δουν κι άλλες περιπτώσεις από όλο το εύρος της αγοράς σε Λατινική Αμερική κι Ευρώπη.

Για τον δε Χουάνκαρ -μετά την πολύ καλή εκκίνηση που έχει κάνει στη σεζόν- υπάρχει όντως σκέψη για να κληθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέσα στο φθινόπωρο και να συζητήσει την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του το οποίο λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ