VIRAL

Το φοβερό τριπλό χτύπημα του Χάλαντ σε προπόνηση της Ντόρτμουντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ουνιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ουνιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι παίκτης γεννημένος για να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο και το απέδειξε στην τελευταία προπόνηση της Ντόρτμουντ, όταν χρησιμοποίησε τρεις μπάλες για να καταρρίψει έναν στόχο που τοποθέτησε εντός της εστίας.

Όταν η Ντόρτμουντ αποκτούσε τον Έρλινγκ Χάλαντ από την Σάλτσμπουργκ τον Ιανουάριο του 2020, πίστευε πως έκανε μία πολύ σημαντική επένδυση αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί με τίποτα πως ο Νορβηγός θα έσπαγε τα κοντέρ όσον αφορά στην επαφή του με τα δίχτυα.

Και όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του (20) ο Χάλαντ παίζει με ωριμότητα και αυτοπεποίθηση 30άρη, με αποτέλεσμα όλες οι αντίπαλες άμυνες να υποφέρουν κάθε φορά που παίζουν κόντρα στους Βεστφαλούς και να τον ίδιο να έχει το ασύλληπτο επίτευγμα των 68 γκολ σε 67 ματς με τη φανέλα της BVB σε όλες τις διοργανώσεις.

Είτε κάνει σουτ με το δεξί, είτε με το αριστερό πόδι, είτε παίρνει κεφαλιά, ο Χάλαντ είναι πολύ επικίνδυνος, με την κλάση και την ποιότητά του να τη δείχνει σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και όταν είναι χαλαρός σε προπόνηση της ομάδας του.

Απόδειξη το video που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της Bundesliga στο Twitter, με τον Χάλαντ να έχει μπροστά του τρεις μπάλες και να βρίσκει έναν ευφάνταστο τρόπο, χρησιμοποιώντας τις όλες, για να καταρρίψει έναν στόχο που είχε κρεμάσει πάνω στο οριζόντιο δοκάρι.

"Δεν χάνει... Γελοίο αυτό που γίνεται με τον Έρλινγκ Χάλαντ", ήταν το σχετικό σχόλιο για τον εκνευριστικά... εύστοχο Νορβηγό φορ, με την Ντόρτμουντ από την πλευρά της να αναδημοσιεύει το video με την εξής περιγραφή: "Είναι πραγματικό, πιστέψτε μας".

TAGS VIRAL ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ