ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το “φαινόμενο” για Ντιόγκο

INTIME SPORTS

Στο πλαίσιο του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τους φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στους Μαρινάκη και Κόκκαλη για τον Ντιόγκο. Δημοσίευμα του σημερινού Τύπου αποκαλύπτει τι ανέφερε.

“Όταν τον αγοράσατε ήταν ο νούμερο ένας ανερχόμενος ποδοσφαιριστής στη χώρα μου” φέρεται να είπε ο Ρονάλντο για τον Ντιόγκο στο πηγαδάκι που είχε στήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη. “Το γεγονός ότι η Φλαμένγκο έδωσε χρήματα για να τον πάρει δανεικό, θεωρείται πολύ σημαντικό για την αξία του”, συμπλήρωσε το “φαινόμενο”.

Στη συνέχεια όμως ο Ρονάλντο εμφανίστηκε προβληματισμένος για την κατάσταση στην οποίο βρίσκεται ο Ντιόγκο, σύμφωνα πάντα με ό,τι γράφει η εφημερίδα “Γάυρος”. Ωστόσο ελπίζει πως όλο αυτό είναι απλά μια περίοδος ντεφορμαρίσματος, έστω και μεγάλη.

Μάλιστα ο Ρονάλντο ανέφερε ως παρόμοια περίπτωση τον Ροναλντίνιο ο οποίος παρουσιάζει και αυτός μια κοιλία στην απόδοση του όπως συμβαίνει με πολλούς παίκτες στον κόσμο. Το θέμα φυσικά είναι αν ο Ντιόγκο καταφέρει να ξεφύγει από αυτό τον σκόπελο στον οποίο βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο και να θυμίσει τον παίκτη που είδαμε την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ