ΕΥΡΩΠΗ

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας: Πότε παίζουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Ο Πινέδα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ
Ο Πινέδα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ EUROKINISSI SPORTS

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για τέσσερις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Πότε παίζουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Οι τέσσερις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, έδωσαν τις πρώτες τους μάχες για τα playoffs των διοργανώσεων που βρίσκονται. Έτσι, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται πάρα πολύ σημαντική και θα κρίνει τα πάντα για την παρουσία τους σε ομίλους.

Την αρχή θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι καλούνται να ανατρέψουν το 2-1 της Πορτογαλίας κόντρα στην Μπράγκα και την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00 την υποδέχονται στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Champions League.

Την επόμενη μέρα σειρά παίρνει η ΑΕΚ. Η Ένωση, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Αντβέρπ εκτός έδρας, θα κοντραριστεί με τους Βέλγους στην OPAP Arena την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 22:00, με το βλέμμα στην πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε σημαντικό προβάδισμα με το 3-1 απέναντι στην Τσουκαρίτσκι, δίνει τη ρεβάνς για τα playoffs του Europa League την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 21:00 στη Σερβία.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 2-1 στην Σκωτία, υποδέχεται τη Χαρτς στην Τούμπα την Πέμπτη (31/8, 20:30) με στόχο ένα εισιτήριο στους ομίλους του Conference League.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ