ΕΥΡΩΠΗ

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας: Πότε παίζουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας: Πότε παίζουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Καυτή είναι η επόμενη εβδομάδα για τέσσερις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Πότε παίζουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ μετά από ένα επικό παιχνίδι με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ πήρε το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League. Έτσι η επόμενη εβδομάδα θα είναι καυτή για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την Ένωση. Οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα την Τρίτη (22/8) στις 22:00 θα αγωνιστούν απέναντι στην Άντβερπ στο Βέλγιο. Μία μέρα αργότερα την Τετάρτη (23/8) στις 22:00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπράγκα για τα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Πέμπτη (24/8) στις 22:00 ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του μάχη κόντρα στην Τσουκαρίτσκι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα playoffs του Europa League. Tην ίδια μέρα στις 21:45 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Χαρτς για τα playoffs του Conference League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τρίτη 22 Αυγούστου

  • Άντβερπ - ΑΕΚ (22:00) - Playoffs Champions League

Τετάρτη 23 Αυγούστου

  • Μπράγκα - Παναθηναϊκός (22:00) - Playoffs Champion League

Πέμπτη 24 Αυγούστου

  • Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι (22:00) - Playoffs Europa League
  • Χαρτς - ΠΑΟΚ (21:45) - Playoffs Conference League
TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ