ΕΥΡΩΠΗ

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας: Πότε παίζουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE /   -
CHAMPIONS LEAGUE / - EUROKINISSI SPORTS

Καυτές είναι οι επόμενες μέρες για τέσσερις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Πότε παίζουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (15/8) στα playoffs του Champions League, σειρά πήραν άλλες δύο ελληνικές ομάδες την Πέμπτη (17/8). Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Γκενκ και πήρε "εισιτήριο" στα playoffs του Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά το 3-0 επί της Χάιντουκ θα συνεχίσει τα playoffs του Conference League.

Σημαντικό βήμα έχει κάνει και η ΑΕΚ, η οποία πριν από δύο ημέρες, επικράτησε 2-1 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία. Έτσι, το Σάββατο (19/8, 21:45, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) θέλει στη ρεβάνς της OPAP Arena να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων την επόμενη εβδομάδα θα είναι γεμάτο. Η ΑΕΚ, εάν προκριθεί επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, την Τρίτη (22/8) αγωνιστεί απέναντι στην Άντβερπ στο Βέλγιο. Σε περίπτωση αποκλεισμού την Πέμπτη (24/8) θα παίξει με την Σπάρτα Πράγας για τα playoffs του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στην Πορτογαλία την Τετάρτη (23/8) με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την Πέμπτη (24/8) ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του μάχη κόντρα στην Τσουκαρίτσκι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από την Χαρτς.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ