ΠΑΟΚ

Το ευρηματικό video του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή Νάρεϊ: Το ανοιχτό λεωφορείο με στάση την Τούμπα

Το ευρηματικό video του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή Νάρεϊ: Το ανοιχτό λεωφορείο με στάση την Τούμπα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ TWITTER

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Κάλεντ Νάρεϊ με ένα άκρως ευφάνταστο video, που δείχνει τον παίκτη να μπαίνει σε ένα διώροφο τουριστικό λεωφορείο που έχει ως τελικό προορισμό την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2026, και φρόντισε να το κάνει με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Έτσι, μετά από τον Μπράντον Τόμας που είχε βρεθεί -για τις ανάγκες του video- δίπλα σε μία φουσκωτή πισίνα πριν δεχτεί τηλεφώνημα από τον Μπότο για να πάει στον ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά του πρώην παίκτη της Φορτούνα Ντίσεντορφ να υποδυθεί έναν ρόλο.

Στο video που δημοσίευσαν οι ασπρόμαυροι μέσω του επίσημου καναλιού τους στο Youtube, τον βλέπουμε να απολαμβάνει ένα παγωτό και να μπαίνει σε τουριστικό λεωφορείο για να κάνει βόλτα την πόλη της Θεσσαλονίκης και να δει όλα τα αξιοθέατα.

Ο Νάρεϊ θαυμάζει τις ομορφιές της πόλης κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι που φτάνει στον τελικό προορισμό του, το νέο ποδοσφαιρικό σπίτι του, με τον 27χρονο Γερμανό εξτρέμ να αναφωνεί: "Τούμπα, αυτή είναι η στάση μου".

Η συνέχεια τον βρίσκει μέσα στο γήπεδο, να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια και να βγαίνει στο χορτάρι, με τον Δικέφαλο να στέλνει το μήνυμα: "Ο Νάρεϊ είναι εδώ".

TAGS ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ