ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το ευχαριστώ του Καρέλη στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό

Το ευχαριστώ του Καρέλη στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης με ένα κολάζ από 21 φωτογραφίες και με ένα μήνυμα στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό. (PIC & VIDEO)

Από την Τρίτη (12/1) το βράδυ ο Νίκος Καρέλης είναι και επίσημα παίκτης της Γκενκ ενώ την Τετάρτη (13/1) ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά καθώς έκανε τη πρώτη του προπόνηση ενώ παρουσιάστηκε και επίσημα από τον σύλλογο του Βελγίου.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε ηρεμήσει έφτιαξε ένα κολάζ από 21 φωτογραφίες από την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και με ένα μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram γραμμένο στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά θέλησε να ευχαριστήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του.

Ο Καρέλης σημείωσε ότι ήταν πολύ τυχερός και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια γράφοντας:

"Ότι και να πω είναι λίγο για αυτά τα χρόνια που πέρασα δίπλα σας. Είστε όλοι καταπληκτικοί ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ' όλα καταπληκτικοί άνθρωποι. Είμαι πολύ τυχερός που ήμουν συμπαίκτης μαζί σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλή συνέχεια".

"Θέλω το Κύπελλο με την Γκένκ, όσο πιο μακριά στο πρωτάθλημα"

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε και η παρουσίαση του από τους Βέλγους με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να δηλώνει σίγουρος για τον εαυτό του και να βάζει με το καλημέρα ψηλά τους στόχους με τη νέα του ομάδα.

Αρχικά ερωτήθηκε για την πρώτη του προπόνηση με την Γκενκ λέγοντας:
"Στην διάρκεια της πρώτης προπόνησης ένιωσα ότι ο ρυθμός είναι πιο υψηλός απ' ότι στην Ελλάδα αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ. Ήδη νοιώθω σαν το σπίτι μου".

Σε ερώτηση για το γιατί επέλεξε τώρα το εξωτερικό και σε τι κατάσταση είναι απάντησε:
"Ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή για να πάρω μεταγραφή σε μια άλλη χώρα. Νοιώθω σε καλή κατάσταση και για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσω και τον Παναθηναϊκό γιατί με βοήθησε να φτάσω σε τοπ επίπεδο".

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα υποστήριξε:
"Κέρδισα το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό πριν δυο χρόνια και ελπίζω να κάνω το ίδιο φέτος και με την Γκενκ. Είμαστε δυο παιχνίδια μακριά από τον τελικό και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Επίσης στο πρωτάθλημα υπάρχουν τα πλέι οφ και θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε στην πρώτη εξάδα και να πάρουμε μέρος σε αυτά".

Ο Καρέλης θα αγωνίζεται με το νούμερο "7" στην πλάτη και ρωτήθηκε γιατί το επέλεξε λέγοντας:
"Ήθελα το "19" αλλά δεν ήταν ελεύθερο καθώς το έχει ο αρχηγός της ομάδας, ο Μπουφέλ και δεν μπορούσα να το πάρω απ' αυτόν".

Το ευχαριστώ του Καρέλη στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό

Μετά την παρουσίαση ο Νίκος Καρέλης μίλησε και στο επίσημο κανάλι της Γκενκ στο youtube καθώς αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Βέλγων και όλα τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω του.

Αρχικά του ζητήθηκε να περιγράψει τον εαυτό του με τον ίδιο να απαντάει:

"Για τον εαυτό μου μέσα στο γήπεδο ή έξω από το γήπεδο (γέλια). Είμαι ήσυχος τύπος. Μέσα στο γήπεδο δεν με νοιάζει τι κάνουν οι διαιτητές, εγώ θέλω μόνο η ομάδα μου να κερδίζει, αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει και ελπίζω από την Παρασκευή να δώσω χαρά στον κόσμο".

Σε ερώτηση για το γιατί άργησε να πάει στην Γκενκ αν και τον ήθελε από το καλοκαίρι είπε:
"Ναι μου πήρε πολύ καρό. Πήγα στην Ρωσία όταν ήμουν 19 χρονών αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενα. Στον Παναθηναϊκό πήρα πολλά παιχνίδια και πολλές εμπειρίες αυτά τα δυόμιση χρόνια και νοιώθω πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θεωρώ ότι ώ ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή".

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το γιατί επέλεξε στη Γκενκ;
"Ειλικρινά γιατί οι άνθρωποι της Γκένκ μου έδειξαν από την αρχή ότι ήμουν η πρώτη τους επιλογή και μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους και ήμουν πολύ χαρούμενος που με εμπιστεύτηκαν και μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα και θεωρώ ότι αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος".

Σε ερώτηση για το πως πήγε η πρώτη προπόνηση απάντησε:
"Πολύ καλά ήταν ωραίο το συναίσθημα, να βλέπω ότι όλοι είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Είναι φιλικοί, ο κόουτς είναι πολύ καλός. Όλα είναι τέλεια για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα".

Για το γήπεδο της Γκενκ και αν του άρεσε απάντησε:
"Μου άρεσε πάρα πολύ το στάδιο. Είναι σαν "κλουβί" και έχω ακούσει και οι οπαδοί ότι είναι φανατικοί. Μου αρέσει αυτό και ελπίζω να δώσω ότι περισσότερο μπορώ".

Και για το μήνυμα του στον κόσμο είπε:
"Θέλω να τους πω ότι θα δουλέψω σκληρά για την ομάδα και θα κάνω τα πάντα να πετύχω τους στόχους της ομάδας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ