ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ESPN θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή του Τουρέ στον Ολυμπιακό

Manchester City's Yaya Toure controls the ball during the English Premier League soccer match against Brighton & Hove Albion at the Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday May 9, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Yaya Toure controls the ball during the English Premier League soccer match against Brighton & Hove Albion at the Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday May 9, 2018. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Το ρεπορτάζ της "Mirror" και των "Times" για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τουρέ αναπαρήγαγαν και τα κορυφαία ειδησιογραφικά μέσα με το ESPN να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω την μεταγραφή του 35χρονου μέσου.

Η είδηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ σύμφωνα με την Mirror και τους Times κάνει το γύρο του κόσμου και ένα από τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά δίκτυα, το ESPN, πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω, καθώς επικαλείται δικές του πηγές που τονίζουν πως η μεταγραφή είναι αρκετά κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος αναφέρει: "Ο Γιάγια Τουρέ είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Ολυμπιακό αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο".

Και το κείμενο προσθέτει: "Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ, είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό όπως μετέφεραν πηγές από το ελληνικό κλαμπ στο ESPN.

Ο Τουρέ ο οποίος είναι 35 ετών έμεινε ελεύθερος από τη Σίτι καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του και η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό όπου έπαιξε το 2005-06 είναι πιθανή".

Εν συνεχεία το κείμενο στέκεται στην επιθυμία του Ολυμπιακού να πάρει ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι στην Αγγλία για τη ρεβάνς με τη Μπέρνλι.

Επίσης υπάρχει αναφορά στα tweet του εκπροσώπου του, Ντιμίτρι Σέλουκ, αλλά και στην καριέρα του Τουρέ με τη Σίτι όπου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, τρία Λιγκ Καπ, ένα Κύπελλο Αγγλίας και είχε 315 συμμετοχές με τη Σίτι όπου σκόραρε 79 γκολ από το 2010 που πήγε στην Αγγλία.

Το ESPN θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή του Τουρέ στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ