Το έριξε έξω ο Βαλβέρδε

Την τιμητική του είχε για δεύτερη μέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παρέθεσε δείπνο στους συνεργάτες του για τα 47α γενέθλιά του.
Ο Ισπανός τεχνικός, την Τετάρτη άκουσε τις ευχές των συνεργατών του, των παικτών καθώς και της διοίκησης και μια μέρα αργότερα αποφάσισε να κεράσει για τα γενέθλιά του.
Όπως και στου Ρέντη, έτσι και στο εστιατόριο στην Δραπετσώνα, το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε διασκέδασε με την ψυχή του, έχοντας για καλή παρέα τους κοντινούς του συνεργάτες στον Ολυμπιακό.
Τόσο ο “Βάσκος”, όσο και οι καλεσμένοι του που ήταν από το τεχνικό επιτελείο της Πειραϊκής ομάδας, ξέφυγαν για λίγο από την ρουτίνα της ομάδας. Φυσικά, δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν στο “ερυθρόλευκο” τραπέζι.
Δίπλα στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Τάσος Μητρόπουλος. Όλοι τους ευχήθηκαν στον Ισπανό τεχνικό “χρόνια πολλά” και εκείνος από την μεριά του, περιμένει το δώρο από τους ποδοσφαιριστές του στα ματς με Άρη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός).
Δείτε φωτογραφίες από το γεύμα πατώντας εδώ