ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η πρωτοφανής "συγγνώμη" του Τίτε σε Άρσεναλ και Αρτέτα

Ο Τίτε δίνει οδηγίες σε ματς της Βραζιλίας κόντρα στην Ουρουγουάη | 13 Οκτωβρίου 2021
Ο Τίτε δίνει οδηγίες σε ματς της Βραζιλίας κόντρα στην Ουρουγουάη | 13 Οκτωβρίου 2021 @2021 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Δημοσιεύματα έφερναν τον Τίτε να αντικαθιστά τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας δεν το άφησε έτσι, κάνοντας λόγο για αναλήθεια και ζητώντας συγγνώμη από τους Λονδρέζους και το συνάδελφό του.

Το κατά πόσο είναι ασφαλής ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ ουδείς μπορεί να το πει με απόλυτη βεβαιότητα πλην των ανθρώπων που ηγούνται της ομάδας του Βορείου Λονδίνου, εκείνο πάντως που μοιάζει ως δεδομένο πλέον είναι πως ο Τίτε δεν βρίσκεται μέσα στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του.

Διάφορα βραζιλιάνικα μίντια μετέδωσαν την πληροφορία πως ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Αρτέτα στους Λονδρέζους, όμως η απάντηση ήρθε με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο, με τον έμπειρο τεχνικό ηγέτη της σελεσάο να ζητάει συγγνώμη τόσο από το σύλλογο όσο και από το συνάδελφό του για αυτό που γράφτηκε.

"Απολογούμαι, αν και αυτή η είδηση, ότι ενδιαφέρομαι για τη δουλειά στην Άρσεναλ, δεν βγήκε από εμένα και δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας. Σε μία εποχή που όπου κυριαρχούν τα fake news, με λυπούν ειδήσεις που δεν είναι πραγματικές και ελπίζω να υπάρχει διόρθωση.

Η οικογένειά μου μπορεί να είναι ήσυχη επειδή έχω αξιοπρέπεια και μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Βραζιλίας", τόνισε ο Τίτε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για να προσθέσει:

"Ζητώ συγγνώμη από την Άρσεναλ, ζητώ συγγνώμη από τον Αρτέτα. Η είδηση που βγήκε προς τα έξω είναι ψεύτικη. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ