ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το “ευχαριστώ” του Χαριστέα στην “Equipe”

epa000226627 Greek striker Angelos Charisteas (2nd right) celebrates with team-mates (from left) Zisis Vryzas, Stylianos Giannakopoulos and Konstantinos Katsouranis after scoring the 1-0 lead during the Euro 2004 final between Portugal and Greece at Luz stadium in Lisbon on Sunday, 04 July 2004. EPA/MATTHIAS SCFHRADER NO MOBILE PHONE APPLICATIONS EPA

Ο Άγγελος Χαριστέας ευχαρίστησε την "Equipe" που τον κατέταξε στην πρώτη 20άδα με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε τελική φάση EURO. Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο άλλοτε διεθνής επιθετικός, Άγγελος Χαριστέας, ευχαρίστησε την “Equipe” για την επιλογή της να τον συμπεριλάβει στην θέση Νο19 στο Top100 των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

“Ευχαριστώ την εφημερίδα l’equipe για την διάκριση.Το να αναγνωρίζει η κορυφαία αθλητική Γαλλική εφημερίδα και να με κατατάσσει στους πρώτους 20 στην ιστορία του euro με κάνει πολύ Χαρούμενο.

Μόνο που ακούγεται η Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο θετικά προς την Ευρώπη με κάνει περήφανο μια που έχουμε καταφέρει να ακούγεται μόνο για αρνητικά τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάω για αθλητικούς λόγους”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαριστέας.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ