ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το χάρηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε: “Ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερή μου ομάδα, αυτό που κατάφερε είναι απίστευτο”

Με την ψυχή του χάρηκε την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Βάσκο τεχνικό να κάνει δήλωση καρδιάς για την πρώην ομάδα του.

Δήλωση που δείχνει το δέσιμο και την αγάπη που τρέφει ακόμα για τον Ολυμπιακό έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός προπονητής ερωτώμενος για τον άθλο των ερυθρόλευκων και την επιρροή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους Πειραιώτες δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερή του ομάδα και το γεγονός ότι το κατάφερε με τον Βάσκο τεχνικό το κάνει ακόμα καλύτερο.

Μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο η δεύτερή μου ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Χωρίς αμφιβολία για τον σύλλογο αυτό είναι απίστευτο. Το ότι συμβαίνει με τον Μεντιλίμπαρ το κάνει ακόμα καλύτερο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε, που πέρασε τρία χρόνια στην Ελλάδα σε δύο διαφορετικές περιόδους, πανηγυρίζοντας με τους ερυθρόλευκους τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Κύπελλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ