ΕΛΛΑΔΑ

Το απόλυτο Fair Play στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός Κ17: Τα ιατρικά επιτελεία αντιμετώπισαν από κοινού τραυματισμό παίκτη των ερυθρόλευκων

-17 / 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
-17 / 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτσόπουλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των ομάδων Κ17 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό με τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων να σπεύδουν να του προσφέρουν τις απαραίτητες ιατρικές βοήθειες.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ17 είχε μία στιγμή η οποία δεδομένα θα βρίσκεται στις υποψήφιες για το βραβείο fair play. Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Κουτσόπουλος συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με παίκτη της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρημα αριστερής επιγονατίδας.

Αμέσως πάνω από τον παίκτη του Ολυμπιακού έσπευσαν τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων για να προχωρήσουν σε ανάταξη.

Η στιγμή που τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον Κουτσόπουλο
Η στιγμή που τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον Κουτσόπουλο EUROKINISSI SPORTS

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έφυγε μετά για το νοσοκομείο, ενώ οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων ευχαρίστησαν το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για τη συμβολή του.

Έφυγαν με το διπλό οι ερυθρόλευκοι

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως σκορ. Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Πνευμονίδη στο 54'. Είκοσι λεπτά ο Κτενάς έκανε το 2-0 για τους ερυθρόλευκους.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Παλαιολόγου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ