ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Το απίστευτο ποσό που έδωσε ο Έρλινγκ Χάλαντ για το νέο αυτοκίνητό του

Mercedes-AMG ONE
Mercedes-AMG ONE © MERCEDES-BENZ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πρόσθεσε την AMG One της Mercedes στην συλλογή του, έναντι 2.550.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει ακόμα μία μεγάλη αδυναμία. Τα αυτοκίνητα. Η πολυτελής συλλογή του περιλαμβάνει Rolls-Royce, Range Rover, Audi και Mercedes και μαρτυρά τη λατρεία του για την ταχύτητα.

Ο Νορβηγός επιθετικός πρόσφατα πρόσθεσε στη συλλογή του και την πολυτελή, AMG One της Mercedes. Πρόκειται για ένα hypercar, που κατασκευάζεται με προδιαγραφές Formula 1- και πιο συγκεκριμένα, εκτός όλων των άλλων ιδιαιτεροτήτων, χρησιμοποιεί κινητήρα ίδιο με εκείνον που βρίσκετε στα αγωνιστικά μονοθέσια της ομάδας της Mercedes στην F1.

Mercedes-AMG ONE
Mercedes-AMG ONE © MERCEDES-BENZ
Mercedes-AMG ONE
Mercedes-AMG ONE © MERCEDES-BENZ

Το αυτοκίνητο έχει εκρηκτικές επιδόσεις χάρη στους 1.063 ίππους του υβριδικού V6 κινητήρα των 1,6 λίτρων που συνδυάζεται και με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με όλα αυτά να έχουν ως αποτέλεσμα: 0-100 km/h σε 2,9'', 0-200 km/h σε 7,0" και τελική ταχύτητα 352 km/h.

Mercedes-AMG ONE
Mercedes-AMG © MERCEDES-BENZ

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντεστερ Σίτι ξόδεψε 2.550.000 εκατομμύρια ευρώ για να το κάνει δικό του και να επεκτείνει την πολυτελή συλλογή του. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία, το "μεγάλο service" του αυτοκινήτου γίνεται κάθε 50.000 χιλιόμετρα και κοστίζει περίπου 850.000 ευρώ.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ