ΠΑΟΚ

Το αντίο του Ροντρίγκο στον ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό | 12 Ιανουαρίου 2022
Ο Ροντρίγκο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό | 12 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Ροντρίγκο Σοάρες ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τα 2,5 χρόνια που πέρασε στην Τούμπα που όπως είπε ήταν τα πλέον έντονα στην καριέρα του.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν το τελευταίο του Ροντρίγκο Σοάρες με την φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Ο Ροντρίγκο, που έφυγε σαν φίλος από την Τούμπα 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του, με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για όσα του πρόσφερε και τόνισε πως και αυτός από την πλευρά του προσπάθησε να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την φανέλα με το Δικέφαλο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

"Λοιπόν, είναι η ώρα να πούμε αντίο. Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω το Θεό, που με βοηθάει κάθε φορά ανεξαρτήτως των συνθηκών. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία, που μου έδωσε να παίξω στον ΠΑΟΚ.

Ήταν πολύ έντονη εμπειρία να παίξω δυόμιση χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Ποτέ ξανά δεν είχα συναντήσει τέτοια τρέλα, τέτοιο πάθος και τόσο στήριξη από τους οπαδούς μιας ομάδας στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ για όσα πήρα από εσάς τόσο εγώ όσο κι η οικογένειά μου.

Οι άνθρωποι αυτής της πόλης πάντα μας συμπεριφέρονταν με τον καλύτερο τρόπο. Δε θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους που έκανα εδώ και τις αναμνήσεις που έχω μαζί τους. Να είστε σίγουροι πως πάντα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να τιμήσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό και θα έχει πάντα θέση στη δική μου ιστορία και στην καρδιά μου. Ήρθα σαν παίκτης και φεύγω σαν οπαδός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρο τον ΠΑΟΚ" έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ