ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το αντίο του Κατηκαρίδη στην Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών: “Καλή συνέχεια Κυρίες μου, το έκανα με τον τρόπο μου”

Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης Eurokinissi Sports

Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24. Ο Έλληνας προπονητής αποχαιρέτησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέσα από μία ανάρτηση στo Facebook.

Η επιτυχημένη συνεργασία του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη και της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών έλαβε τέλος μετά από 2,5 χρόνια, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του SPORT24, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 54χρονος Έλληνας προπονητής αποχαιρέτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέσα από μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, επιλέγοντας στο post του να συμπεριλάβει τα highlights από τη νίκη της Εθνικής με 2-1 απέναντι στην Ουκρανία στις 27 Οκτωβρίου του 2023.

Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών τον Ιανουάριο του 2023 και υπό της οδηγίες του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε την άνοδο στη League B του Nations League, ενώ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα playoffs του Euro.

Η Εθνική Γυναικών έδωσε συνολικά 28 επίσημους και φιλικούς αγώνες με τον Κατηκαρίδη στον πάγκο, μετρώντας 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη

“Αποχαιρετώ με τον αγώνα που έθεσε τις βάσεις για να αποκτήσει η Εθνική μας τον σεβασμό όλων των αντιπάλων, ανεξαρτήτου μεγέθους και εμβέλειας, που απολαμβάνει σήμερα.

Στον αγώνα που όλοι συμβούλεψαν να διαχειριστώ συντηρητικά για την ισοπαλία από ένα σημείο και μετά, εγώ αποφάσισα να πάμε για την νίκη με την τελευταία αλλαγή βάζοντας επιθετικό δείχνοντας αυτό που πάντα ζητώ ως πρώτο στοιχείο χαρακτήρα: ΘΑΡΡΟΣ ώστε να ξεχωρίζει η ποιότητα από την μετριότητα.

Καλή συνέχεια Κυρίες Μου. DID MY WAY”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ