ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "αντίο" σε Εουσέμπιο από τον κόσμο του αθλητισμού

Το "αντίο" σε Εουσέμπιο από τον κόσμο του αθλητισμού

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Φίγκο και Μπλάτερ ήταν μερικοί μόνο από όσους αποχαιρέτησαν τον Εουσέμπιο μέσω των social media λίγο μετά την είδηση του θανάτου του. Διαβάστε χαρακτηριστικά tweets.

Ο θρυλικός Εουσέμπιο, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 71 ετών (από ανακοπή καρδιάς), βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Αμέσως μετά την είδηση της απώλειας του "μαύρου πάνθηρα", πολλοί άσοι της "στρογγυλής Θεάς" αλλά και ποδοσφαιρικοί σύλλογοι έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον Πορτογάλο μέσω των λογαριασμών που διατηρούν στο Twitter.

Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Ζεπ Μπλάτερ: Το ποδόσφαιρο έχασε έναν θρύλο. Όμως η θέση του Εουσέμπιο μεταξύ των κορυφαίων δεν θα χαθεί ποτέ. Ο Εουσέμπιο ήταν πρεσβευτής του ποδοσφαίρου και της FIFA και θα μας λείψει. Αναπαύσου εν ειρήνη Μαύρε Πάνθηρα.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάντα αθάνατος ο Εουσέμπιο.

Λουίς Φίγκο: Ο βασιλιάς!! Μεγάλη απώλεια για όλους μας! Ο πιο μεγάλος!!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στενοχωρηθήκαμε όταν μάθαμε πως ο θρύλος της Μπενφίκα Εουσέμπιο έφυγε από τη ζωή. Ήταν ένας φανταστικός παίκτης και ένας φίλος του συλλόγου.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε με λύπη για το θάνατο του Εουσέμπιο, ενός εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Φραντς Μπεκενμπάουερ: Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές απεβίωσε. Ο φίλος μου Εουσέμπιο πέθανε χθες το βράδυ. Οι σκέψεις μου είναι μαζί με την οικογένειά του.

Εστέμπαν Γκρανέρο: Αθάνατος θρύλος.

Τόμας Ουιφαλούσι: Εουσέμπιο, αναπαύσου εν ειρήνη.

Ρόμα: Φεύγει ένας θρύλος του ποδοσφαίρου: αντίο Εουσέμπιο.

Έβερτον: Ένας ποδοσφαιρικός θρύλος τον οποίο πάντα θυμόμαστε για το πως έλαμψε στο Γκούντισον Παρκ το 1966.

Βενσάν Κομπανί: Σεβασμός σε έναν άνθρωπο που σήμαινε τόσα πολλά για το παιχνίδι.

Γκάρι Λίνεκερ: Ένας από τους σπουδαιότερους της γενιάς του. Μπορούσε να παίξει και να κάνει σουτ με τη μπάλα όπως λίγοι.

Πιερ φαν Χόιντοκ: Ήταν τιμή να σε γνωρίσω ΒΑΣΙΛΙΑ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ