Τίτλοι τέλους για Μαχλά

Την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ανακοίνωσε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου, ο Μαχλάς
Ο Έλληνας επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. ”
Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι στην καρίερα μου και είμαι χαρούμενος που ολοκληρώνω την καριέρα μου με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του που θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο 35χρονος επιθετικός έτσι αποχωρεί μετά από μία σπουδαία καριέρα που ξεκίνησε από τον ΟΦΗ και συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα τη Φίτεσε όπου την περίοδο 1997-1998 κατέκτησε το χρυσό παπούτσι με 34 γκολ.
Μάλιστα στη συνέχεια μετακόμισε στον Άγιαξ όπου κατέκτησε το νταμπλ το 2002. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Σεβίλλη για ένα χρόνο και το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Ηρακλή και στη συνέχεια από το 2004 έως το 2006 γύρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε, το ΟΦΗ.
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο όπου κατέκτησε πέρυτσι το πρωτάθλημα και φέτος το Κύπελλο. Εξάλλου με την Εθνική ομάδα είχε 61 συμμετοχές και 18 γκολ και ήταν στην αποστολή για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1994 στις ΗΠΑ.