ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίτε: "Η Ρεάλ προσπάθησε να διαπραγματευτεί μαζί μου πριν το Παγκόσμιο του 2018"

O Τίτε, προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, το 2015, μετά την προπόνηση της τότε ομάδας του - Κορίνθιανς στο Σάο Πάολο
O Τίτε, προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, το 2015, μετά την προπόνηση της τότε ομάδας του - Κορίνθιανς © 2016 ANDRE PENNER, FILE/ AP IMAGES

Ο Αντενόρ Λεονάρντο Μπάκι, γνωστός και ως Τίτε, παραχώρησε συνέντευξη στη The Guardian αποκαλύπτοντας ότι πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 τον πλησίασαν άνθρωποι της Ρεάλ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Τίτε, προπονητής της εθνικής Βραζιλίας από το 2016, μίλησε στη The Guardian και αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση του Ζιντάν από το πάγκο της Ρεάλ, οι ιθύνοντες των Μαδριλένων ήθελαν τον ίδιο για να αναλάβει τα ινία της ομάδας.

Ο ίδιος ανάφερε πως κατά την διάρκεια της παραμονής του στην ηγεσία της Βραζιλίας, είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, από την Σπόρτινγκ και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά εκείνος δεν θέλησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

"Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτοί (η Ρεάλ) είπαν ότι ήθελαν να μιλήσουν και τους είπα όχι, δεν θα μιλήσω, μην με πλησιάσετε. Θέλω να είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου και με τη δουλειά μου, δίνω το καλύτερο μου.

Όταν κάνεις κάτι παράλληλα, δεν το κάνεις στο έπακρο βαθμό. Έλαβα προτάσεις από τη Μαδρίτη, την Παρί και την Σπόρτινγκ, αλλά δεν το ήθελα. Θέλω να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι όταν ένας ευρωπαϊκός σύλλογος ενδιαφέρεται για έναν επαγγελματία, οργανώνει μια συνάντηση για να εξηγήσει τι χρειάζεται. Αυτό είναι υπέροχο. Η Παρί ήθελε να μιλήσω μαζί τους και τους είπα όχι, δεν θέλω και δεν θα το κάνω. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου".

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ