ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη (19/1) το απόγευμα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Εβανζελίστα

Την Τρίτη (19/1) το απόγευμα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Εβανζελίστα

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Λούκα Εβανζελίστα, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από την Κυριακή, και ο Βραζιλιάνος άσος θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Τρίτη για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Εβανζελίστα από την Δευτέρα (18/1) το απόγευμα καθώς Παναθηναϊκός και Ουντινέζε συμφώνησαν σε όλα, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από την Κυριακή, και ο 20χρονος Βραζιλιάνος θα μπει στο αεροπλάνο την Τρίτη (19/1) το μεσημέρι για να έρθει στην Ελλάδα. Ο 21χρονος διεθνής μέσος αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη το απόγευμα, στις 5.55μ.μ. με την πτήση της "ALITALIA" από την Ρώμη.

Ο Εβανζελίστα, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ενισχύοντας και άλλο μεσοεπιθετικά το τριφύλλι.

Ουσιαστικά ο 20χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του τριφυλλιού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τους Μπουμάλ, Μέστο, Βλαχοδήμο (υπάρχει συμφωνία αλλά ακόμα όχι ενεργοποίηση του συμβολαίου του) και Μαμούτε. Οι πράσινοι θα κινηθούν για έναν στόπερ ακόμα ενώ μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος θα πρέπει να αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψάξουν και για έναν επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ