SUPER LEAGUE 2

Την Τρίτη (05/10) η κλήρωση της Super League 2

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την ΑΕΛ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την ΑΕΛ PHOTO CREDITS: INTIME

Η κλήρωση της Super League 2 θα διεξαχθεί αύριο (05/10), ενώ πριν από την κλήρωση θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο με ατζέντα τη μοιρασιά των ομάδων σε δύο ομίλους αλλά και τα τηλεοπτικά.

Η κλήρωση της Super League 2 θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου στις 20:00, ενώ πρόθεση της λίγκας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Οκτωβρίου, δηλαδή πέντε ημέρες μετά.

Για να γίνει αυτό πρέπει να λυθούν δύο πολύ σημαντικά προβλήματα, όπως η νέα τοποθέτηση των δύο ομάδων στους ομίλους και η ενημέρωση σχετικά με το τηλεοπτικό κομμάτι, μια πολύ κρίσιμη παράμετρος, καθώς το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από αυτό το κομμάτι, ενώ η Super League Interwetten καθυστέρησε να ξεκινήσει, λόγω του ίδιου προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα μοιράστηκε σε δύο ομίλους των 15 ομάδων, ωστόσο η Ρόδος και η Δόξα Δράμας (η συμμετοχή των "Μαυραετών" είναι αμφίβολη) δικαιώθηκαν δικαστικώς μετά την απόφαση της ΕΕΑ, να μην τους εκδώσει πιστοποιητικά, σε αντίθεση με την Καβάλα, η οποία θα παίξει οριστικά στη Γ' Εθνική. Την ίδια στιγμή εκκρεμεί η απόφαση της Ζακύνθου.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ