ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίμοστσουκ:”Συγχαίρω τον Ρεχάγκελ αλλά…”

Τίμοστσουκ

Τίμοστσουκ:"Όταν η Ελλάδα παίζει αμυντικά στην έδρα της εδώ τι διαφορετικό μπορεί να κάνει;"


Στην Αθήνα είχαμε καλές στιγμές για να φτάσουμε στη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε” σχολίασε ο 30χρονος άσος κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Ότο Ρεχάγκελ.



“Τον
συγχαίρω για το κατόρθωμα του με την Ελλάδα αφού γνωρίζω πως συμπληρώνει 100 παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μπορώ να του ευχηθώ να νικήσει. Καταλαβαίνετε είναι ένα παιχνίδι εναντίον της Ουκρανίας“.



Ο Τίμοστσουκ δίνει το σύνθηματης της νίκης για τους Ουκρανούς. ”
Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά. Γρήγορο ποδόσφαιρο που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν περιμένω κάποια έκπληξη από τους Έλληνες. Θα αναλωθούν σε μακρινές μπαλιές, ενώ θα προσπαθούν να βγουν στην κόντρα.




Πιστεύω θα βασιστούν στην άμυνα τους. Όταν παίζουν με αυτό τον τρόπο στο γήπεδο τους τι θα κάνουν εκτός έδρας; Εδώ θα παίξουν πιο κλειστά για να μην σκοράρουμε“.




Ρεμπρόφ: “Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από την Ελλάδα”



Για την αποψινή αναμέτρηση μίλησε και ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, οποίος ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή στη Β΄ ομάδα της Ντιναμό Κιέβο.




“Το 0-0 έχει αφήσει ίδιες πιθανότητες επιτυχίες και στις δύο ομάδες, όμως οι οπαδοί μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην έδρα μας. Έχω πάρει μέρος τρεις φορές σε πλέι οφ και μπορώ να πω πως πρόκειται για πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια.




Τα νεύρα είναι τεντωμένα και οι ομάδες συνήθως δεν φανερώνουν τις πραγματικέςτους δυνατότητες. Το κίνητρο να πάρεις μέρος στο Μουντιάλ είναι τεράστιο και μπορεί να επηρεαστούν ακόμη και οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές“.



Ο 35χρονος Ρεμπρόφ αναφέρθηκε στην τακτική της Ελλάδας. “Δεν αναμένω κάτι νέο. Ο Ρεχάγκελ δεν αλλάζει ευκόλα.




Περιμένω ένα πειθαρχημένο παιχνίδι όπου θα ποντάρουν στη συμπαγή τους άμυνα. Θα περιμένουν την Ουκρανία να επιτεθεί. Μετά το 0-0 οι διεθνείς μας δεν έχουν λόγο να χαλαρώσουν“.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ