ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τιμωρία και για τη νέα περίοδο

Τιμωρία και για τη νέα περίοδο
INTIME SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με αφαίρεση βαθμών (2) από το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και το επόμενο (2) τον Εθνικό Αστέρα για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Με αφαίρεση βαθμών(2) τόσο από το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όσο και αυτό της νέας περιόδου (2) τιμώρησε η ΕΠΟ τον Εθνικό Αστέρα.

Ο λόγος της τιμωρίας είναι πως η ομάδα της Καισαριανής δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανελευσιανικό, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αδαμάκης δεν παρέδωσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

" Η ΠΕ/ΕΠΟ κατακυρώνει τον αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Εθνικός Αστέρας-Πανελευσινιακός, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 22.12.2013, υπέρ του σωματείου Πανελευσινιακός με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3).

Αφαιρεί από το σωματείο Εθνικός Αστέρας δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου (2014-2015). Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου Εθνικός Αστέρας χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ