EURO

Τιμή στον Πουέρτα από “φούριας ρόχας”

New Image

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, άναψε τελικά το πράσινο φως στο αίτημα των παικτών της Ισπανίας να τιμήσουν τον Αντόνιο Πουέρτα στον αγώνα με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2008

Οι παίκτες των “φούριας ρόχας” είχαν εκφράσει την επιθυμία να φορέσου φανέλες με το όνομα του άσου της Σεβίλης, ο οποίος έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή, σε ηλικία 22 ετών, και η παλιά μεγάλη δόξα του γαλλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν αρνήθηκε να τους ικανοποιήσει αυτό το αίτημα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι η ανώτατη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αρχή συμπάσχει με τόσους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που θρηνούν για την απώλεια του άσου της Σεβίλλης.


“Δίνουμε την εξουσιοδότηση για να γίνει αυτή η κίνηση, είναι μία σωστή χειρονομία και μία τιμή για το σύντροφό τους που δεν υπάρχει πια δίπλα τους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μισέλ Πλατινί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ