ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Times: "Η Μάντσεστερ Σίτι αρχίζει συζητήσεις με τον Ραϊόλα τον Ιανουάριο για τον Χάλαντ"

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε αγώνα της Bundesliga κόντρα στην Ουνιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε αγώνα της Bundesliga κόντρα στην Ουνιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο τοποθέτησε τον Έρλινγκ Χάλαντ στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της μετά από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για τον Χάρι Κέιν, αλλά εμφανίζεται έτοιμη να συζητήσει με τον Ραϊόλα τον Ιανουάριο για τον Νορβηγό φορ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κυνήγησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Χάρι Κέιν όμως δεν μπόρεσε ποτέ να πείσει τον Ντάνιελ Λέβι να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του και κάπως έτσι η φετινή Premier League την βρίσκει χωρίς να διαθέτει κλασικό κυνηγό, που να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ωστόσο, οι πολίτες εξακολουθούν να κάνουν πλάνα για την ενίσχυσή τους στη συγκεκριμένη θέση και σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας "Times", στα πλάνα τους δεν υπάρχει πλέον ο αρχισκόρερ των σπιρουνιών αλλά ο Έρλινγκ Χάλαντ, που εντυπωσιάζει την τελευταία διετία μετρώντας 68 γκολ σε 67 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις, από τον Ιανουάριο του 2020 που αποκτήθηκε από την Σάλτσμπουργκ.

"Ο μάνατζερ του Έρλινγκ Χάλαντ, Μίνο Ραϊόλα, αναμένεται τον Ιανουάριο να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με το ενδεχόμενο μετακίνησης του 21χρονου φορ στους πολίτες το καλοκαίρι του 2022.

Το συμβόλαιο του επιθετικού με την Ντόρτμουντ, που έχει ισχύ μέχρι το 2024, περιλαμβάνει μία ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75.000.000 ευρώ, που θα ενεργοποιηθεί το 2022", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει επίσης ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει στο πρόσφατο παρελθόν και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, με τον Μίνο Ραϊόλα από την πλευρά του να έχει μπει σε συζητήσεις με τους ανθρώπους των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (ήταν παρών σε αυτές και ο πατέρας του παίκτη) αλλά τις δύο ισπανικές ομάεδες να μοιάζουν στην παρούσα φάση αδύνατες οικονομικά για να διεκδικήσουν τον παίκτη δίνοντας τέτοια ποσά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΣΕΛΣΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ