MEDIA

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του Άρη, καθώς και το φιλικό της ΑΕΚ

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του Άρη, καθώς και το φιλικό της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει έναν ευρωπαϊκό "τελικό" με τη Μακάμπι Χάιφα στο Φάληρο (22:00), ενώ ο Άρης θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή του απέναντι στην Γκόμελ (21:30). Φιλικό αγώνα δίνει στις 17:00 η ΑΕΚ με την Ουτρέχτη. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των τριών αναμετρήσεων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 22:00 (COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) τη Μακάμπι Χάιφα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στη ρεβάνς του 1-1 την προηγούμενη Τετάρτη στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Champions League. Θυμίζουμε ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, επομένως σε περίπτωση ισοπαλίας οδηγούμαστε σε παράταση και ενδεχομένως στα πέναλτι.

Μια ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 21:00 (Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) ο Άρης έχει εύκολο έργο όσον αφορά στην πρόκριση, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκόμελ και έχει στη φαρέτρα του το υπέρ του 5-1 από τον πρώτο αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης". Οι κίτρινοι θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Conference League, εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω.

Τέλος, στις 17:00 (COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την Ουτρέχτη επί ολλανδικού εδάφους και ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ