ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τικίνιο για Σεμέδο: "Συνδυάζει δύναμη και ψυχή, χωράει σε κάθε ομάδα"

Οι Ρούμπεν Σεμέδο και Τικίνιο Σοάρες
Οι Ρούμπεν Σεμέδο και Τικίνιο Σοάρες EUROKINISSI SPORTS

Ο Τικίνιο Σοάρες μίλησε στην "O Jogo" με αφορμή τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τους Πορτογάλους να συντηρούν το θέμα της παραχώρησης του στόπερ του Ολυμπιακού στην Πόρτο.

Η Πόρτο “φλερτάρει” εδώ και καιρό με τον Ρούμπεν Σεμέδο και στην Πορτογαλία συντηρούν το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού στην πατρίδα του τον Ιανουάριο. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει κάνει θετική εισήγηση στη διοίκηση των "δράκων", οι οποίοι αναζητούν την φόρμουλα για να έρθουν σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θα καθόταν γύρω από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ένα ποσό άνω των 7.500.000 ευρώ, αλλά προς το παρόν η Πόρτο κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα. Οι Πορτογάλοι θέλουν τον 27χρονο στόπερ είτε με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι είτε με άμεση αγορά των δικαιωμάτων του με 5.000.000 – 5.500.000 ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν θέλουν να δώσουν δανεικό τον Σεμέδο και ανεξάρτητα από το ότι δεν τον χρησιμοποίησαν τους τελευταίους 4,5 μήνες (με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Λεβαδειακού), γνωρίζουν καλά ότι διαθέτει και ποιότητα και μεταπωλητική αξία. Υπενθυμίζεται δε, πως ο Ολυμπιακός δαπάνησε 4.500.000 για να τον αποκτήσει από τη Βιγιαρεάλ και πως η αξία του έφτασε κάποια στιγμή στα 9.000.000 ευρώ.

Η πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo" ζήτησε την άποψη του Τικίνιο Σοάρες για τον Ρούμπεν Σεμέδο με τον οποίο είναι συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και εκείνος υποστήριξε ότι ο τελευταίος ταιριάζει στην Πόρτο. Ο πρώην σέντερ φορ των "δράκων" βρέθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Πορτογαλία με αφορμή την άδεια που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ερυθρόλευκους και μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο.

Το πρωτοσέλιδο της Ojogo για τον Σεμέδο | 27 Δεκεμβρίου 2021
Το πρωτοσέλιδο της Ojogo για τον Σεμέδο | 27 Δεκεμβρίου 2021 PRINT SCREEN


"Ο Σεμέδο συνδυάζει δύναμη και ψυχή" δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Τικίνιο Σοάρες για τον Ρούμπεν, προσθέτοντας ότι ο τελευταίος χωράει "σε οποιαδήποτε ομάδα".

Ο Τικίνιο πρόσθεσε: "Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, πολύ καλός τεχνικά, έχει καλές μεταβιβάσεις και είναι εξαιρετικός στον αέρα. Μπορώ να πω ότι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος".

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Πόρτο ετοιμάζεται να κάνει νέα κίνηση προς την πλευρά του Ολυμπιακού μέσα στην εβδομάδα με σκοπό την απόκτηση του έμπειρου στόπερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ