ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τικίνιο: "Έψαχνα αυτά τα γκολ, είμαι περισσότερο ευτυχισμένος με τη νίκη"

Ο Τικίνιο πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνη
Ο Τικίνιο πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης INTIME

Ο Τικίνιο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 ανέφερε πως έψαχνε αυτά τα γκολ που πέτυχε, ωστόσο εξέφρασε τη χαρά του περισσότερο για το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Τικίνιο να σκοράρει δύο γκολ και να είναι εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης. Στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως έψαχνε αυτά τα δύο γκολ, ωστόσο δήλωσε πως είναι περισσότερο ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τικίνιο:

Για το ματς: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, έψαχνα τα γκολ αυτά, ήθελα να σκοράρω. Όμως είμαι περισσότερο ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς και για τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το λόγο που αγκάλιασε τον Ενρίκες: "Γιατί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με γέμισε με αυτοπεποίθηση, είπε πως είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Όχι μόνο ο Αντόνιο, αλλά ολόκληρη η ομάδα και οι συμπαίκτες του, με βοήθησαν".

Για τα γκολ του: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, κυρίως για το παιχνίδι της ομάδας. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, σημασία έχει η ομάδα να παρουσιάζει ωραίο παιχνίδι, ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερε να βοηθήσει, όπως και τους φιλάθλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ