ΤΣΕΛΣΙ

Τιάγκο Σίλβα: "Κάθε φορά που η Παρί αποκλειόταν, ο κόσμος με θεωρούσε υπαίτιο"

Ο Τιάγκο Σίλβα διαμαρτύρεται στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Πόρτο.
Ο Τιάγκο Σίλβα διαμαρτύρεται στον τελικό του Champions League © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τιάγκο Σίλβα, μετά την κατάκτηση του Champions League με την Τσέλσι, αναφέρθηκε στην πίεση που δεχόταν ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το Champions League. Ο Τιάγκο Σίλβα, πέτυχε ό,τι δεν κατάφερε με την Παρί Σεν Ζερμέν, πανηγυρίζοντας την πρώτη του κούπα με τα μεγάλα "αυτιά".

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε και τραυματίας πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, εξέφρασε τη χαρά του για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

"Είναι τρομερό, είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι απίστευτα χαρούμενος, είναι τεράστιο πράγμα η κατάκτηση του τροπαίου. Το να βγω ως αλλαγή ήταν δύσκολο για εμένα. Αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορείς να είσαι στο 70%. Χαίρομαι που η υπόλοιπη ομάδα έμεινε ήρεμη" σχολίασε ο Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Παρί και για την πίεση που υπήρχε στο πρόσωπό του για την κατάκτηση του Champions League: "Ανταμειφθήκαμε για όσα κάναμε. Ειδικά για εμένα, ειδικά αν αναλογιστείς την πίεση που είχαμε στην Παρί. Κάθε φορά που η Παρί αποκλειόταν, ο κόσμος έψαχνε έναν υπαίτιο και ήμουν αυτός πάντα. Ελπίζω η Παρί να σηκώσει την κούπα στο μέλλον, έχω αφήσει φίλους εκεί. Πάντα θα είμαι κόκκινος και μπλε".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ