ΠΑΟΚ

Θύρα 4: "Βγάλτε τις φουστανέλες"

Θύρα 4: "Βγάλτε τις φουστανέλες"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Θύρα 4, με την οποία κατηγορεί την διοίκηση για τις κινήσεις της, ενώ τονίζει ότι αποχωρεί από την συντονιστική επιτροπή των οπαδών!

Σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς άλλος ένας μεγάλος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ, αυτός της Θύρας 4 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την διοίκηση για τις κινήσεις της ενώ τονίζει επίσης ότι αποχωρεί από την συντονιστική επιτροπή των οπαδών!

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

" Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια, σημειώθηκε η πιο μαύρη μέρα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Εκείνο τα καταραμένο χάραμα της 4/10/99, 6 παιδιά χάσανε τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ. Ο σεβασμός μας προς τα πρόσωπα τους είναι απεριόριστος και η μνήμη τους παραμένει άσβεστη όσα χρόνια και αν περάσουν.

-) Δυστυχώς, μετά τη νέα ντροπιαστική εμφάνιση οι παίκτες της ομάδας μας το κατάφεραν και αυτό. Θεωρούμε ανούσιο να προβούμε σε κριτική για το συγκεκριμένο ματς γιατί ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά νωθρός και άχρωμος, χωρίς πάθος και αγωνιστικό προσανατολισμό.

Τα υπόλοιπα σχετικά με τον αγώνα τα αφήνουμε για τους άφθονους προπονητές και προέδρους των φόρουμ και των ραδιοφώνων. Εμείς σαν οπαδοί οφείλουμε να αναλογιστούμε τις αιτίες που έχουν φέρει την ομάδα στη δεινή αυτή θέση. Είναι προφανές ότι βασική αιτία για τη κατηφορική και τραγική φετινή πορεία της ομάδας είναι η διάλυση του πετυχημένου τρίπτυχου "Ζαγοράκης - Βρύζας - Σάντος" με τη φυγή των 2 τελευταίων και κυρίως με τη μη επάξια αντικατάσταση τους.

Η μετέπειτα σύγχυση αρμοδιοτήτων έχει κάνει την ομάδα να παρουσιάζεται όχι σαν ένα σύνολο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, αλλά σαν ένα συνονθύλευμα αδιάφορων περιπατητών οι οποίοι σε παλαιότερες δηλώσεις τους τόλμησαν να πούνε πως η ομάδα δεν έχει κίνητρο. Για εμάς το απόλυτο κίνητρο είναι τα 4 ιερά γράμματα και χρέος της διοίκησης, πέρα από όλα τα άλλα, είναι να δώσει άμεσα στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο βρίσκονται.

Εννοείται πως δικαιολογίες για διαιτησία, δεν αποτελούν για εμάς άλλοθι.

Αν το κίνητρο χάθηκε για μερικούς το βράδυ της 26ης Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, ας βγάλουν τις φουστανέλες και ας προσγειωθούνε στην πραγματικότητα. Για εμάς ο αγώνας συνεχίζεται
".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ