ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θύμα υποκλοπής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Θύμα υποκλοπής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπεσε θύμα απάτης αφού σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε αποτελούν προϊόν υποκλοπής της τηλεφωνικής του συνομιλίας με δημοσιογράφο.

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονίζει ότι έπεσε θύμα υποκλοπής σε σχέση με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε νωρίτερα σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον ίδιο και τον Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και την πρόθεσή του να μπει στην ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση όχι μόνο για το ότι παρανόμως καταγράφηκε μια "off the record" συνομιλία, αλλά ούτε για το γεγονός ότι πρόκειται να δημοσιευθεί κάποια του δήλωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν εκείνος ο οποίος επικοινώνησε αρχικά μαζί του ζητώντας του μια απλή ενημέρωση. Στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά ο συντάκτης της ιστοσελίδας "zougla" Ανδρέας Αθανασούλης με τον οποίο συνομίλησε.

Ο τελευταίος χωρίς να έχει καμία απολύτως άδεια, σύμφωνα με την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου, προχώρησε στην μαγνητοφώνηση της συνομιλίας τους την οποία και στη συνέχεια παρουσίασε ως ραδιοφωνική συνέντευξη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κινηθεί νομικά κατά όσων υπέπεσαν στις παραπάνω ενέργειες έχοντας δώσει ήδη την εντολή στο νομικό του επιτελείο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν σε κείμενο στο "onsports.gr" (ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου), ωστόσο λίγο αργότερα το κείμενο "κατέβηκε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ