ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με Μητσάρα

Θρίλερ με Μητσάρα
Μητσάρας INTIME SPORTS

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του "Μητσάρα" έχει συγκλονίσει το φίλαθλο κοινό, όμως στην προσπάθεια που κάναμε να μάθουμε λεπτομέρειες για την κηδεία του δεν υπήρξε ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση.

Το βράδυ της Πέμπτης το διαδίκτυο κατακλύστηκε από την είδηση του θανάτου του γνωστού φιλάθλου "Μητσάρα" (ή αλλιώς Δημήτρη Γαλανη). Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα ποστ στο facebook αντιδημάρχου της Καλλιθέας, ο οποίος επιβεβαίωνε το γεγονός.

Το Sport24.gr περίμενε μέχρι τις πρωινές ώρες προτού δημοσιεύσει κάτι, όταν και άρχισε να επιβεβαιώνεται και από ανθρώπους που δήλωναν κοντινοί του.

Ο "Μητσάρας" αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που τον είχαν δυσκολέψει το τελευταίο διάστημα και όπως φαίνεται οι πληροφορίες στηρίχθηκαν πάνω σε αυτό.

Αργότερα το πρωί της Παρασκευής το Sport24.gr κατάφερε να επικοινωνήσει τόσο με το Δημαρχείο Καλλιθέας, όσο και με το Κοιμητήριο Σχιστού, με σκοπό να μάθει πληροφορίες για την κηδεία του "Μητσάρα".

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, παραμένει ανοιχτό, αφού μετά από ώρες κατορθώσαμε να έχουμε επικοινωνία και εκεί δεν επιβεβαιώθηκε (αλλά ούτε και διαψεύστηκε) η είδηση του θανάτου του. Μάλιστα από το Δημαρχείο μας τόνισαν πως το συγκεκριμένο ποστ που κυκλοφορεί δεν έγινε από κάποιον αντιδήμαρχο.

Όλοι ευχόμαστε η συγκεκριμένη ιστορία να είναι μία παρεξήγηση και ο αγαπημένος "Μητσάρας" να είναι ακόμα κοντά μας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ