ΠΑΟΚ

Θλάση στο δικέφαλο ο Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δείχνει με μία πρώτη διάγνωση να έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, στο ματς με τον Πανιώνιο.

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπως έδειξε η πρώτη διάγνωση σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τίθεται, όπως όλα δείχνουν, εκτός για τα δύο πρώτα ματς των πλέι-οφ.

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε από τραυματισμούς τέτοιους είδους, και αν επιβεβαιωθεί ότι ο παίκτης έχει υποστεί θλάση, τότε θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον δύο παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στο ματς της 34ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο κι έδωσε τη θέση του στον Κουλούρη, στο 36ο λεπτό αυτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ