ΠΑΟΚ

Θλάση και ο Κατσικάς

INTIME SPORTS

Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε για τον ΠΑΟΚ μιας και ο Γιώργος Κατσικάς λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο θα μείνει εκτός για 8-10 μέρες. Σε συνέδριο της Αρσεναλ ο Γεωργιάδης.

Δεν λένε στα σταματήσουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά την άμυνα. Ο Ματέους Βιβιάν συνέχισε να προπονείται ατομικά την Δευτέρα ενώ ο νέος πονοκέφαλος για τον Γιώργο Δώνη ακούει στο όνομα Γιώργος Κατσικάς.

Ο τελευταίος από την προπόνηση του Σαββάτου είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως θα μείνει εκτός 8-10 μέρες.

Σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από εβδομάδα και να είναι διαθέσιμος για το ματς με την ΑΕΚ.

Κατά τα άλλα, δεν προπονήθηκε ο Μπερτράν Ρομπέρ που είχε πρόβλημα στα πλευρά από το ματς με τον Αρη και για να αγωνιστεί απέναντι στon ΟΦΗ έκανε ένεση.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Γλύκος, Αθανασιάδης, Λάζαρ, Κωνσταντινίδης, ενώ την Τρίτη θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ελπίδων οι Σταφυλίδης-Πέλκας και στην Εθνική Νότιας Αφρικής ο Μπονγκανί Κουμάλο.

Σε συνέδριο της Αρσεναλ ο Γεωργιάδης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης την Τρίτη θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να βρεθεί σε συνέδριο της Αρσεναλ, το οποίο θα αφορά τμήματα υποδομής και θα “παρουσιαστεί” η οργάνωση ακαδημιών από ομάδες όπως η αγγλική, ο Αγιαξ αλλά και η Ντιναμό Ζάγκρεμ.

Σε αυτό το συνέδριο είναι καλεσμένοι τεχνικοί διευθυντές από διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Γεωργιάδης που αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ