SUPER LEAGUE 2

Θεσπρωτός - Ξάνθη 0-0: Οι Ηπερώτες μπλόκαραν τους "Ακρίτες"

Ο Διαμαντόπουλος απογοητευμένος
Ο Διαμαντόπουλος απογοητευμένος INTIME

Η Ξάνθη κόλλησε στο μηδέν με τον Θεσπρωτό με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στο 26ο λεπτό.

Ο Θεσπρωτός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με την Ξάνθη για την 20η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Βούλιτς ήταν ανώτεροι, ενώ φώναξαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκάντσιερ πάνω στον Γκάβριτς, στο οποίο ο Βάτσιος έδειξε παίζεται.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα για να βρουν το γκολ και όσο περνούσε η ώρα τόσο αυξάνονταν η πίεση, ωστόσο ο κίπερ των γηπεδούχων, Κίναλης, επενέβη όπου χρειάστηκε με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έμεινε στο -9 από την πρώτη Βέροια, με τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ ο Θεπσρωτός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βασιλάκης (89′ λ.τ Γώγος), Στεργίου (46′ Κωνσταντίνου), Γκανσιέρ, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης (68′ Δημήτρουλας), Ρομέρο (46′ Λύγκας), Μπονίγια (68′ Σαραντίδης), Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

Ξάνθη: Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Θυμιάνης (39′ λ.τ Γκινσάρι), Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Γκόμεζ, Τσέλιος (83′ Μονρόουζ), Δόρης, Ουνγιαλίδης.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΞΑΝΘΗ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ